Feestelijke première van de film Verhalen uit Zuidoost

Door Jos

Ruim een jaar geleden besloten wij dat het tijd was voor een film waarin een eerlijk beeld van Zuidoost werd getoond. Niet het één dimensionale beeld dat veel buitenstaanders hebben, maar een beeld vanuit meerdere gezichtspunten, geschetst door mensen die Zuidoost goed kennen. Vorig jaar rond deze tijd zaten we nog middenin de crowdfunding hectiek, en was de film nog niet meer dan een broos toekomstbeeld. Een jaar later is de crowdfunding succesvol afgerond, de film opgenomen en zijn we klaar voor de première.

Op vrijdag 11 oktober, om 20:00 uur zal onze film Verhalen uit Zuidoost voor het eerst vertoond worden op metrostation Bullewijk. Na de film kan je ons tijdens een Q&A sessie de hemd van het lijf vragen over de film. We maken de Zuidoostervaring compleet met een optreden van Brakko TrixXx, Rex en Phantom met het nummer Belly van de B.

Omdat onze première onderdeel is van het Metro Movies filmfestival, kan je al vanaf 17:00 uur onder het genot van een drankje genieten van muziek van de Poetry Pusher bij metrostation Bullewijk. Na onze première zijn er nog verschillende korte films te zien van o.a. oneminute.org en eyefilm, met als inspiratie ‘de stad’.

We hopen je dan te zien! Kijk tot die tijd vooral op de Facebook pagina van Verhalen uit Zuidoost, daar vind je al het nieuws over de film en de première, heet van de digitale naald.

Fillmposter Verhalen uit Zuidoost

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s